Forever living

Казвам се Галина Руменова Иванова и ще ви въведа в света на АЛОЕТО.
                                                                                      
Продуктите ни ще ви покажат, каква е разликата между това да се чувстваш добре и да се чувстваш страхотно.                         
1.Нашият гел от алое вера не се вари. Варенето и пастьоризацията са по-евтини и по-бързи,но високите температури унищожават активните съставки. Ние използваме единствено температури по-ниски от тези за пастьоризация известни като "хладно преработване",за да гарантираме запазване на активното действие на ензимите. Хладната преработка напълно съхранява полезните вещества в състоянието,в което се намира непосредствено след откъсване на листата от растението. Така продуктите ни изцяло запазват полезните качества на алоето за по-дълго време.
 2.Нашият гел от алое вера не е произведен от замразена суровина.Така някои компании твърдят,че предлагат "два пъти по-силни"продукти и др. Нашите продукти съдържат 100% стабилизиран гел от алое вера -от растението-до продукта-до вас. 
3.100% стабилизираният гел от алое вера е ПЪРВАТА съставка на етикетите на нашите напитки,гелове и лосиони.       
4.Нюйоркските лаборатории по храните и лекарствата декларират, че нашият гел от алое вера е ''по същността си идентичен'' със суровия гел. С други думи, да пиете нашия гел е като да откъснете листо от растението и да изгребете съдържанието му. 
 Продуктите са: напитки от алое, добавки, контрол на теглото, пчелни продукти, грижа за кожата, лична хигиена и специализирана грижа за кожата. 
 Ние притежаваме множество патенти за стабилизиране на алое вера, които гарантират високото качество на нашите продукти за здраве и красота. За да сме сигурни, че стабилизираният ни гел е най-добрият на пазара, сме постигнали цялостна вертикална интеграция на производството. Контролираме всичко - от плантациите с алое, през фабриките и изследователския отдел, до опаковането, транспорта и разпространението на продуктите. Ето защо нашите изключителни продукти предлагат по-добро качество за живот. Продуктите ни от алое вера са първите, получили одобрителния печат на международния научен съвет за алое, доказващ тяхното качество и чистота. Много от тях притежават главно Кашер и Халал сертификати, както и ислямски одобрителен печат. Продуктите ни не се изпитват върху животни. 
 Продуктите съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки по смисъла на Наредба 47 на МЗ от 2004г. за изискванията към добавките към храните и козметични продукти по смисъла на Наредба 36 на МЗ от 2005г. за изискванията към козметичните продукти.









За повече инфо: xamelion08@abv.bg

Коментари

Публикуване на коментар